Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Google Play 4.0, βίντεο με την νέα έκδοση του Android Store


To Google Play 4.0 Store είναι εδώ.
Περίπου δηλαδή γιατί η νέα έκδοση δεν είναι διαθέσιμη για όλους. Το Google έχει αλλάξει σημαντικά την εμφάνιση και έχει απλοποιήσει το UI. Υπομονή μέχρι να εμφανιστεί σε όλους.

Μέχρι τότε το μόνο που μπορούμε να δούμε από το νέο Google Play 4.0 είναι το βίντεο που ακολουθεί. Όλα είναι πιο φλατ, πιο μεγάλα και με περισσότερο χώρο. Το facelift στο νέο Play Store κάνει την εμπειρία εύρεσης εφαρμογών λίγο πιο εύκολη και ευχάριστη.

Φαίνεται ότι το Play Store 4.0 είναι πολύ πιο κοντά στο UI και στυλ που έχουμε δει στο Google+ παρά στο Android. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σύντομα. Μόνο έτσι εξηγείται γιατί κάποιος έχει ήδη στα χέρια του την δοκιμαστική έκδοση. Μάλιστα σε σχεδόν τελικό στάδιο.

Η εγκατάσταση των εφαρμογών είναι επίσης πιο εύκολη και γρήγορη. Χωρίς περιττά βήματα μετά την εγκατάσταση εφαρμογών. Ίσως η πιο σημαντική αλλαγή είναι οι πληροφορίες για κάθε Android app είναι πιο “καθαρές” και οι εικόνες μεγαλύτερες. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Google+ με τις φωτογραφίες.

Συγκρίνοντας με το Google Play 3.1 η νέα έκδοση του Google Play 4.0 είναι σαφώς καλύτερη και βελτιωμένη παραμένοντας γνώριμη. Το ερώτημα είναι αν όλες οι εκδόσεις του Android θα μπορούν να αναβαθμιστούν στην νέα έκδοση του Play Store 4.0 και πότε θα είναι διαθέσιμο. Προς το παρόν το Nexus 4 τρέχει την έκδοση Play 3.10.14.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου