Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Δεν έχω τίποτα εναντίον του ποδοσφαίρου

Δεν έχω τίποτα εναντίον του ποδοσφαίρου. Δεν πάω στα γήπε­δα για τον ίδιο λόγο που δε θα πήγαινα να κοιμηθώ το βράδυ στα υπόγεια του Κεντρικού Σταθμού του Μιλάνου (ή να περπατήσω στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης μετά τις έξι τ’ απόγευ­μα), αλλά, αν τύχει, παρακολουθώ μ’ ενδιαφέρον κι ευχαρίστηση έναν ωραίο αγώνα στην τηλεόραση, μια και αναγνωρίζω και εκτιμώ όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του ευγενούς αθλήματος. 

Δε μισώ το ποδόσφαιρο. Μισώ τους παθιασμένους με το ποδόσφαι­ρο.

Big Data, Trying to Build Better Workers

BOSSES, as it turns out, really do matter — perhaps far more than even they realize.

In telephone call centers, for example, where hourly workers handle a steady stream of calls under demanding conditions, the communication skills and personal warmth of an employee’s supervisor are often crucial in determining the employee’s tenure and performance.

Chorizo carbonara

Chorizo carbonara with catalan market salad

Το πρώτο gaming All-in-One PC από τη MSI


Εξοπλίζεται με τρατραπύρηνο επεξεργαστή και αυτόνομη κάρτα γραφικών
Το πρώτο All-in-One PC με οθόνη 27 ιντσών και αμιγώς gaming προσανατολισμό φέρει τη σφραγίδα της MSI.

Ο ρόλος της ψυχολογίας στο αδυνάτισμα

Εφόσον αποκλείσουμε ενδεχόμενους οργανικούς παράγοντες που παρεμποδίζουν την απώλεια βάρους (π.χ. θυρεοειδικές δυσλειτουργίες, σάκχαρο κ.λπ.), η ψυχολογία είναι ο μοχλός της σχέσης μας με το πώς τρώμε και πώς νιώθουμε μέσα στο σώμα μας 

Η υποκειμενική εικόνα μας, η αυτοεκτίμηση και οι προσδοκίες από τον εαυτό μας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα καθορίσουν το κίνητρο ενός ατόμου να θελήσει αλλά και να προσπαθήσει να χάσει βάρος.