Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η mountain escapes κατεβαίνει στα ποτάμια!

24-25 Μαρτίου κατεβαίνουμε ποτάμια και φαράγγια στην Κεντρική Ελλάδα.


Η mountain escapes κατεβαίνει στα ποτάμια! Την Κυριακή 24 Μαρτίου κατάβαση rafting στον ποταμό Αχελώος (Ασπροπόταμο) και την Δευτέρα 25 Μαρτίου κάνουμε Canyoning στην Όθρυ Μαγνησίας.

Οι πλούσιες βροχές του Φεβρουαρίου, μας χάρισαν άφθονο νεράκι για διασκέδαση. Ελάτε λοιπόν για μία εντυπωσιακή κατάβαση, σ' αυτό το ορεινό ποτάμι με τα πεντακάθαρα νερά στην Πίνδο. Η διαδρομή είναι μέσα σε μαγευτικό φυσικό περιβάλλον με δάση που κατεβαίνουν μέχρι τις όχθες. 
Το μικρό βάθος του ποταμού με τα πολλά βράχια και οι συχνές στροφές δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια συναρπαστική κατάβαση 2ου-3ου βαθμού δυσκολίας.

Σημείο συνάντησης στις 11:30πμ το πρωί, στη γέφυρα Αλεξίου ακολουθώντας τη διαδρομή Τρίκαλα-Πύλη-Περτούλι.

Διάρκεια: 2h

Την επόμενη μέρα θα διασχίσουμε το φαράγγι Κακκόρεμα στην Όθρυς, το βουνό των Τιτάνων. Με αρκετό νερό και μπόλικη τρέλα και διάθεση θα περάσουμε ένα διήμερο απίθανο και απολύτως διασκεδαστικό.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες για άτομα με καλή ψυχική και φυσική κατάσταση. Γονική συναίνεση που απαιτείται για τυχόν ανήλικα τέκνα, ηλικίας κάτω των 18 και από την ηλικία των 16 ετών. Κολύμβηση: 25m

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Το κέντρο θα παρέχει τον πλήρη τεχνικό εξοπλισμό.(Πρέπει να έχετε μαζί σας μαγιό και δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα βραχούν.)

Κόστος συμμετοχής για το raftning 45 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο εξοπλισμός του rafting-επαγγελματίες οδηγοί ποταμού-τοπικές μετακινήσεις).
Κόστος συμμετοχής για το Canyoning 50 ευρώ (Το κέντρο θα παρέχει τον πλήρη τεχνικό εξοπλισμό)

Κόστος και για τις 2 δραστηριότητες 90 ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου