Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Νέα Vaio Pro 11 και Pro 13 ultrabook από τη Sony

Νέα Vaio Pro 11 και Pro 13 ultrabook από τη Sony ζυγίζουν όσο μερικά πούπουλα


Ευχάριστα τα νέα για όσους επιζητούν ελαφρυά ultrabook αφού τα δύο προϊόντα που ανακοινώθηκαν ζυγίζουν 870 και 1,060 γραμμάρια για τις εκδόσεις των 11.6 και 13.3 ιντσών αντίστοιχα ενώ η Sony ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τα ελφρύτερα ultrabook που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Να σημειωθεί ότι είναι κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα που εκτός των άλλων προσθέτουν και αντοχή στο χρόνο.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε core i5 και i7 τελευταίας γενιάς Haswell με ενσωματωμένα γραφικά ενώ στο Pro 13 υπάρχει επιλογή για PCIe SSD για ταχύτατες επιδόσεις. Η Sony υπόσχεται ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας η οποία μπορεί να διπλασιαστεί μέχρι τις 14 ώρες για το Pro 11 και τις 13 για Pro 13 με ειδική εξωτερική επέκταση (extended sheet battery).


Τέλος και τα δύο είναι εξοπλισμένα με 1080p IPS οθόνη αφής που δανείζεται τεχνολογία από τις Bravia τηλεοράσεις, SSD δίσκους, NFC, USB3 θύρες, υποδοχή sd card, έξοδο HDMI και φωτιζόμενα πληκτρολόγια. Διαθέσιμα σε λίγες μέρες στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού με τις τιμές να ξεκινάνε από τα 1,150 δολάρια για το μικρότερο μοντέλο και τα 1,250 για το μεγαλύτερο, που αν και παραμένουν υψηλές για κάποιους είναι σημαντικά μειωμένες σε σχέση με το περσινό Vaio Z.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου