Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΣΕΠΕ στην έκθεση CeBIT

Δυναμικότερη από ποτέ θα είναι η φετινή παρουσία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας CeBIT, που πραγματοποιείται στο Αννόβερο στη Γερμανία από τις 5 έως 9 Μαρτίου 2013.


Δυναμικότερη από ποτέ θα είναι η φετινή παρουσία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας CeBIT, που πραγματοποιείται στο Αννόβερο στη Γερμανία από τις 5 έως 9 Μαρτίου 2013.


Με τη συνεργασία του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο ΣΕΠΕ θα δώσει δυναμικό «παρών» μέσω του Ελληνικού Εθνικού Περιπτέρου (Hall 3, Stand A08, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της έκθεσης), το οποίο θα αποτελείται από 20 επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου της ψηφιακής τεχνολογίας και 10 φορείς και οργανισμούς οι οποίοι θα συμμετέχουν στην αποστολή.

Την ελληνική αποστολή θα συνοδέψουν ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, κύριος Μενέλαος Δασκαλάκης, διακεκριμένοι επιχειρηματίες της ελληνικής αγοράς ψηφιακής τεχνολογίας, αλλά και εκπρόσωποι Υπουργείων και Δημόσιων φορέων. Το Ελληνικό Εθνικό περίπτερο θα φιλοξενήσει τις επιχειρήσεις, τα καινοτόμα προϊόντα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές, καθώς και έργα που έχουν υλοποιηθεί στον ιδιωτικό αλλά και στο Δημόσιο τομέα.

Οι επιχειρήσεις και οι φορείς του κλάδου που συμμετέχουν ως εκθέτες είναι οι: 
B.Open, BYTE Computer, Cardisoft, Entersoft, Globo Technologies, Info Quest Technologies, Intrasoft International, MLS Multimedia, Quest Group, Retail-Link, SingularLogic, Uni Systems, Unixfor, VOLTE-TEL Communications, Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ελληνική αποστολή στη φετινή έκθεση από την πλευρά των διοργανωτών. Η οργανωτική επιτροπή υπογραμμίζει το έντονο ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς, εταιρικές και εθνικές αποστολές που συμμετέχουν στη φετινή CeBIT για συναντήσεις με τα μέλη της Ελληνικής αποστολής, με στόχο πιθανές συνεργασίες και διερεύνηση επενδυτικών ευκαιριών εντός και εκτός της χώρας.

Το γεγονός αυτό, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώνει τη στρατηγική προτεραιότητα του ΣΕΠΕ για την υλοποίηση δράσεων εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου