Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Νέο Skype για Windows Phone με υποστήριξη HD βίντεο


Μετά την αναβάθμιση του Skype για τα Windows Phone στις αρχές Ιανουαρίου, ήρθε η ώρα για μία νέα έκδοση.
Το καινούριο Skype 2.4.0.108 για τα Windows Phone έφτασε και φέρνει νέες ιδιαίτερα χρήσιμες λειτουργίες στους χρήστες, όπως αναφέρθηκε στο επίσημο blog του.
  
Οι βιντεοκλήσεις γίνονται πλέον καλύτερες από ποτέ χάρη στην υποστήριξη βίντεο με HD ανάλυση με το Skype να επιλέγει αυτόματα την ποιότητα της βιντεοκλήσης, βάσει της ταχύτητας του Ίντερνετ του χρήστη.

Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις, χρησιμοποιώντας είτε την μπροστινή είτε την οπίσθια κάμερα προκειμένου να μπορούν να δείχνουν στους φίλους τους τι υπάρχει στο χώρο όπου αυτοί βρίσκονται.

Επίσης, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ landscape και portrait προσανατολισμού ανάλογα με την προτίμησή τους, ενώ το Skype επανέρχεται στο Hub των επαφών για τη διευκόλυνση των χρηστών κατά την πραγματοποίηση κλήσεων.

Σύμφωνα με το Skype, στόχος ήταν η βελτίωση της ποιότητας και της αξιοπιστίας της εφαρμογής. Ορισμένοι χρήστες αντιμετώπιζαν πρόβλημα κατά τη λήψη ειδοποιήσεων όταν η εφαρμογή ήταν κλειστή και σε αυτή την έκδοση, το ζήτημα φέρεται να έχει αντιμετωπιστεί.

Πάντως, εξακολουθούν να απουσιάζουν λειτουργίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες στους χρήστες των iOS και των Android συσκευών.

Τέλος, ιδιοκτήτες Windows Phone 7.5 και 7.8 συσκευών έχουν αναφέρει ότι δε βλέπουν τη νέα έκδοση, οδηγώντας πολλούς στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιθανό αυτή να αφορά μόνο τους κατόχους Windows Phone 8 συσκευών.

by Νικόλας Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου