Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Οργονίτες, Ιστορία Μου Αμαρτία Μου !


Karl Hans Welz είναι ο πρώτος που κατασκεύασε οργονίτη στην μορφή που τον γνωρίζουμε σήμερα και πατεντάρισε το όνομα orgonite®. Προηγείται όμως ο Franz Anton Mesmer 150 χρόνια πριν και ο Franz Bardon. Αυτός ο άνθρωπος είναι η πηγή αυτού που ο Karl Welz ονομάζει οργονίτη. 

Στο βιβλίο του «Initiation Into Hermetics», που εκδόθηκε το 1956 περιγράφει ένα μίγμα από μεταλλικά σωματίδια και ρητίνη, το οποίο αποκαλούσε στερεό  «fluidic condenser». Το χρησιμοποιούσε για να συλλέγει και να κατευθύνει την ενέργεια της ζωής. Ο Bardon έγραφε ότι όφειλε τις γνώσεις του στους παλιούς αλχημιστές.

Μια άλλη πηγή είναι ο P. Flanagan, που περιγράφει το ίδιο μίγμα «αγώγιμων και ημιαγώγιμων σωματιδίων» ενσωματωμένα σε ρητίνη, σαν εξαρτήματα των ιονιστών αέρος που κατασκεύαζε. Αυτό συνέβη την δεκαετία του 1980. Οι αρχικοί οργονίτες όπως τους ξέρουμε κατασκευάστηκαν από την … NASA, από όπου ο Welz πήρε την ιδέα.  Η NASA χρησιμοποιούσε καθαρή σκόνη χαλαζία (NASA grade, υπάρχει τέτοια ποιότητα, ιδιαίτερα δυσεύρετος και ακριβός) και σκόνη Χρυσού !!!

Ο πρώτος που περιέγραψε τον οργονίτη είναι ο Franz Bardon, που παρεμπιπτόντως δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν σε «αστυνομική συνοδεία» το 1958, λίγους μήνες μετά την δολοφονία του W. Reich σε Αμερικανική φυλακή.

W. Reich: Υποθέτω εδώ ότι ο αναγνώστης γνωρίζει τον W. Reich και το έργο του. Δύο πολύ σημαντικά βιβλία του, σχετικά με την ανακάλυψη της οργόνης, την θωράκιση και την απελευθέρωση από αυτήν,  και κατ εμέ τα καλύτερα του, είναι «Η Ανακάλυψη Της Οργόνης» και «Η Βιοπάθεια Του Καρκίνου»

Πρόκειται για σειρά άρθρων που αναφέρονται στην ‘Κοσμική Οργονοενέργεια’ και δημοσιεύτηκαν μεταξύ του 1942-1945 στην Διεθνή Εφημερίδα της Σεξοικονομίας και της Οργονικής Έρευνας.. Το δεύτερο συμπληρώνει το πρώτο και είναι βιβλία απαγορευμένα στην Αμερική, στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πια, αλλά αν τα θέλετε, στα Ελληνικά, ρωτήστε με. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά αποσπάσματα στον ιστότοπο www.miastala.com στο www.terrapapers.com  και τοwww.orgonodrome.gr.

Επιγραμματικά θα πω, πως ο Wilhelm Reich, (24 Μαρτίου 1897 – 3 Νοεμβρίου 1957) είναι ο πρώτος που ανακάλυψε και χρησιμοποίησε την λέξη οργόνη. Από το 1940 μέχρι τον θάνατό του το 1957 έζησε στις ΗΠΑ. Εκεί, οι ιδέες του εξελίχθηκαν ώσπου ενοποιήθηκαν σε μια νέα, επιστημονική  συνολική θεώρηση της φύσης η οποία ονομάστηκε «οργονομία».

Κυρίαρχη έννοια της οργονομίας είναι η «οργόνη» η οποία συνιστά ένα πανταχού παρών, ελεύθερο από μάζα υπόστρωμα ενέργειας από το οποίο δημιουργούνται δευτερογενώς η ύλη, η ζωή και οι φυσικοί νόμοι.

Έτσι προέκυψαν  οι κατασκευές που ονομάζονται «Οργονίτες» που μετατρέπουν την DOR σε OR . Την αρνητική ενέργεια, σε θετική. Την αρνητική ενέργεια την μετατρέπουν πρώτα σε χαώδη μορφή και την ανασυνθέτουν εκ νέου, σε θετική ! 

Το 1991 ο Karl Hans Welz όπως αναφέραμε ανακαλύπτει την βασική μορφή του οργονίτη. Ένα κράμα πολυεστέρα, ή εποξικής ρητίνης με ρινίσματα αλουμινίου, η χαλκού. Αργότερα διάφοροι ερευνητές, ανακάλυψαν μέσα από την ερευνά τους με πολλά πειράματα και πάμπολλες αποτυχίες, τα εξής άκρως ενδιαφέροντα.

αγοράστε οργονίτες στο  orgonodrome.gr

by Edw Hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου