Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Φράχτες Με Χρώμα Και Φαντασία

ΝΑΙ Υπάρχουν άνθρωποι με Φαντασία: Η  περίφραξη εξυπηρετεί σε πολλές περιπτώσεις, λύνοντας πρακτικά προβλήματα  και ενσωματώνεται με το φυσικό περιβάλλον. Είναι η πρώτη εικόνα που έχουμε πλησιάζοντας ένα σπίτι είναι η περίφραξη, καθώς καταλαμβάνει μεγάλη επιφάνεια περιμετρικά του οικοπέδου. Καλό είναι να δώσουμε μεγάλο βάρος στο τι στιλ θα είναι η περίφραξη, απο τι υλικό θα κατασκευαστή, το χρώμα της, το ύψος που θα έχει κτλ.

Είναι καλό γιατί  καλύπτει απο τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών αλλά να μην πνίγει το σπίτι και τον κήπο. Περίφραξη μπορούμε ναι έχουμε απο ξύλο, πέτρα, παλιό τουβλάκι, φυτά (θάμνους, δέντρα), μέταλλο κλπ. Είναι επιβεβλημένο να μπορέσουμε να συνδυάσουμε τα υλικά τις περίφραξης με την αρχιτεκτονική του σπιτιού, την αρχιτεκτονική του κήπου και να δέσουμε τα διαφορετικά υλικά όσο καλύτερα μπορούμε.

Δείτε πως έκαναν την περίφραξη όμορφα τοπία τέχνης και ελπίζω να επηρεαστείτε απο την δημιουργική τους φαντασία, για να δώσουμε στο χώρο μας ένα χρώμα πέρα από το μουντό τσιμεντένιο γκρίζο.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου