Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Samsung Galaxy Note 8.0

Samsung Galaxy Note 8.0: έρχεται στην ελληνική αγορά την Δευτέρα στα 499€

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα η Samsung είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά το νέο tablet της εταιρείας, Galaxy Note 8.0, που είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής MWC 2013. Πρόκειται για ένα phablet (η εταιρεία δεν φαίνεται να αποδέχεται αυτόν τον όρο …αλλά είναι η πραγματικότητα) με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε και τηλεφωνικές κλήσεις με οθόνη TFT ανάλυσης 1280×800 pixels και 189 PPI (pixels ανά ίντσα).

Στο εσωτερικό του Note θα βρείτε επεξεργαστή quad-core στα 1.6GHz, μνήμη RAM 2GB και SSD χωρητικότητας 16GB που μπορεί να επεκταθεί με την υποδοχή microSD.  Θα βρείτε, επίσης, δύο κάμερες: μία μπροστινή στα 1.3MP και μία οπίσθια στα 5MP. Γενικότερα, το πλαστικό της συσκευής όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το χαρακτηριστικό που θα το κάνει να ξεχωρίσει αλλά αξίζει να τονίσουμε ότι το βάρος βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα στα 340 γραμμάρια.

Όσον αφορά το software στο Note 8.0 θα βρείτε λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 και όλα τα καλούδια της Samsung που κάνουν τη συσκευή σε συνδυασμό με το S Pen να ξεχωρίζει: S Note, Photo Note, Paper Artist, S Planner, Awesome Note, Air View, Easy Clip, Quick Command, multitasking & multiwindows κτλπ.

Το Galaxy Note 8.0 θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου στην τιμή των 499€ για την Wi-Fi έκδοση και στα 599€ για την 3G. Θα μπορείτε να προμηθευτείτε, ακόμα, τα book covers σε 5 διαφορετικά χρώματα, τα stand pouch σε 3 διαφορετικά χρώματα καθώς και το συνοδευτικό πληκτρολόγιο bluetooth.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου