Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Asus Transformer Book: Τρία σε ένα, με διπλό επεξεργαστή

Τη νέα -τρία σε ένα- υβριδική συσκευή με κωδική ονομασία Transformer Book Trio, αποκάλυψε η Asus. Η νέα all in one συσκευή συνδυάζει tablet, laptop και desktop και τρέχει Windows 8 και Android Jelly Bean.


Εχει μέγεθος 11.6″ και αποτελεί ένα Android tablet που όταν συνδέεται στο keyboard dock του μεταμορφώνεται σε Windows 8 notebook.
Διαθέτει 1080p IPS οθόνη, διπλό αποθηκευτικό χώρο 750GB HDD και 64GB flash αλλά και δύο μπαταρίες -μια για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο keyboard dock και μια δευτερεύουσα για χρήση ως tablet.

Το Transformer Book Trio για να αξιοποιήσει πλήρως τα δυο λειτουργικά συστήματα είναι εξοπλισμένο με δύο επεξεργαστές, έναν 4ης γενιάς Intel Core i7 U4500 για το Windows και έναν Atom 2580 για το Android.
Η Asus υποστηρίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Windows 8 desktop PC αν και η διάκριση desktop-laptop στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη. Η εμπορική διάθεση του Asus Transformer Book Trio αναμένεται κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, ενώ η τιμή του παραμένει ακόμη άγνωστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου