Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Halo: Spartan Assault

Το Halo: Spartan Assault αποτελεί το νέο spin-off της δημοφιλούς σειράς FPS και έχει αναπτυχθεί από την 343 Industries σε συνεργασία με την Vanguard Games. 

Η 343 Industries ύστερα από την ιδιαίτερα πετυχημένη δουλειά της στο πρόσφατο Halo 4 αποφασίζει αυτή την φορά να εξερευνήσει νέα μονοπάτια, καθώς το καινούργιο project της κινείται στα top-down action shooter πρότυπα του Total Carnage της Midway.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σενάριο λαμβάνει χώρα μεταξύ των γεγονότων των Halo 3 και Halo 4, ενώ θα υπάρχουν δύο playable χαρακτήρες. Πρόκειται για την Commander Sarah Palmer και τον Spartan Davis. Το campaign θα χωρίζεται σε 25 αποστολές, αν και σύμφωνα με τους developers θα χρειαστείτε μόλις 2-3 ώρες για να τις ολοκληρώσετε όλες. 

Βέβαια παρά την χαμηλή διάρκεια το replayability του Halo: Spartan Assault εκ πρώτης όψεως δείχνει αρκετά υψηλό, καθώς θα υπάρχουν αρκετά achievements, ενώ ανάλογα με τις επιδόσεις σας ενδέχεται να κερδίσετε και medals. Επιπλέον, θα έχετε την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε και αποκλειστικά emblems για το Halo 4.

Για την ώρα το Halo: Spartan Assault δεν θα περιλαμβάνει multiplayer (η 343 Industries σκέφτεται να το προσθέσει στο μέλλον), αλλά θα μπορείτε να δημοσιεύετε τις επιδόσεις σας στα σχετικά leaderboards και αναλάβετε διάφορα challenges που θα διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση. 

Εν τω μεταξύ, όπως όλα δείχνουν θα υπάρχουν και microtransactions, δίνοντάς σας την δυνατότητα να προμηθευτείτε αποκλειστικά όπλα, upgrades, armor abilities κ.ο.κ. Το Halo: Spartan Assault κοστίζει 6.99$, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η τιμή του στην ευρωπαϊκή αγορά.


Το spin-off της 343 Industries αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Ιούλιο για όλες τις συσκευές που έχουν λειτουργικό σύστημα Windows 8 (PC, Windows phones και tablets), ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρόοδός σας θα σώζεται σε όλες τις πλατφόρμες. 

Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε στο PC σας και στη συνέχεια να συνεχίσετε από το tablet ή το κινητό σας. Επιπλέον, ανάλογα με την συσκευή θα υποστηρίζεται mouse και πληκτρολόγιο, ενώ στο μέλλον ενδέχεται να προστεθεί υποστήριξη για το Xbox 360 gamepad στην PC έκδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου