Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Canyoning με την Mountain Escapes

Canyoning με την Mountain Escapes
Η αγάπη μας για την φύση και η αναζήτηση της περιπέτειας, μας ώθησε να ασχοληθούμε πιο ενεργά με τις περιηγήσεις  στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες περιοχές και κράτη της υφηλίου.

Αναζητήσαμε και γνωρίσαμε τα ομορφότερα φαράγγια, τους καλύτερους ποταμούς της χώρας, τα πιο ενδιαφέροντα μονοπάτια, δύσβατα και μη και εντυπωσιαστήκαμε από τον πλούτο και την ομορφιά της ελληνικής φύσης. Αναζητήσαμε της υποθαλάσσιες ομορφιές της χωράς μας αλλά και της ποιο δύσβατες  διαδρομές Off Road.


Και τώρα σας δίνουμε την ευκαιρία να τα γνωρίσετε κι εσείς σε συνεργασία με τους καλύτερους του χώρου σε κάθε τομέα.



Η Mountain Escapes  και οι συνεργάτες της διοργανώνουν καταβάσεις φαραγγιών (canyoning), διασχίσεις ποταμών (rafting), πεζοπορίες (trekking) μικρής ή μεγάλης διάρκειας, Καταδύσεις (scuba dive), Off road διαδρομές και γενικά ότι μπορεί να μας προσφέρει αρκετές  δόσης αδρεναλίνης  για όλους τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας.

Αν είστε λάτρεις της περιπέτειας και θέλετε να ξεφύγετε από το στρες της καθημερινότητας δεν έχετε παρά να μας ακολουθήσετε και να σας γνωρίσουμε έναν άλλο τρόπο ζωής, των extreme Sport και της αδρεναλίνης.

www.mountainescapes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου