Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Το Φυσικό Φαινόμενο της Αντιβαρύτητας

"Εισαγωγή του Iu. N. Cherednichenko, Ανώτερος Ερευνητής στο Εργαστήριο Βιοφυσικής του Ινστιτούτου της Ανθρώπινης Παθολογίας και Οικολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας των Ιατρικών Επιστημών.

Ο Viktor Stepanovich Grebennikov είναι ένας φυσιοδίφης, επαγγελματίας εντομολόγος, ή με απλά λόγια ένας καλλιτέχνης, ένας διανοούμενος με πάρα πολλά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις. Είναι γνωστός σε πολλούς σαν αυτός που ανακάλυψε το Cavernous Structures Effect (CSE) [Το Φαινόμενο της «Κενής Δομής»]. 

Παρόλο αυτά, ελάχιστοι γνωρίζουν την ανακάλυψή του, μία ανακάλυψη που αποκαλύπτει πολλά για τη Φύση και τα πιο απόκρυφα μυστικά της.

Ο ίδιος ανακάλυψε τις αντιβαρυτικές επιδράσεις στη χιτίνη των κυττάρων συγκεκριμένων εντόμων πίσω το 1998. Όμως, ταυτόχρονα εντυπωσιακό ήταν το φαινόμενο που ανακαλύφθηκε την ίδια στιγμή: αυτό της ολικής ή μερικής μη ορατότητας, ή της διαστρεβλωμένης αντίληψης των υλικών αντικειμένων τα οποία εισέρχονται στη ζώνη της αντισταθμισμένης βαρύτητας.
Βασιζόμενος σε αυτή την ανακάλυψη, ο συγγραφέας χρησιμοποίησε βιονικές αρχές για να σχεδιάσει και να διαμορφώσει μία πλατφόρμα αντιβαρύτητας που θα προοριζόταν για πηδαλιοχούμενες πτήσεις ταχύτητας μέχρι και 25χιλ/το λεπτό. Από το 1991-1992 χρησιμοποίησε αυτή την κατασκευή σαν μέσο γρήγορων μετακινήσεων."

περισσότερα στο terra papers 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου