Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Το Φυσικό Φαινόμενο της Αντιβαρύτητας

"Εισαγωγή του Iu. N. Cherednichenko, Ανώτερος Ερευνητής στο Εργαστήριο Βιοφυσικής του Ινστιτούτου της Ανθρώπινης Παθολογίας και Οικολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας των Ιατρικών Επιστημών.

Ο Viktor Stepanovich Grebennikov είναι ένας φυσιοδίφης, επαγγελματίας εντομολόγος, ή με απλά λόγια ένας καλλιτέχνης, ένας διανοούμενος με πάρα πολλά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις. Είναι γνωστός σε πολλούς σαν αυτός που ανακάλυψε το Cavernous Structures Effect (CSE) [Το Φαινόμενο της «Κενής Δομής»]. 

Παρόλο αυτά, ελάχιστοι γνωρίζουν την ανακάλυψή του, μία ανακάλυψη που αποκαλύπτει πολλά για τη Φύση και τα πιο απόκρυφα μυστικά της.

Ο ίδιος ανακάλυψε τις αντιβαρυτικές επιδράσεις στη χιτίνη των κυττάρων συγκεκριμένων εντόμων πίσω το 1998. Όμως, ταυτόχρονα εντυπωσιακό ήταν το φαινόμενο που ανακαλύφθηκε την ίδια στιγμή: αυτό της ολικής ή μερικής μη ορατότητας, ή της διαστρεβλωμένης αντίληψης των υλικών αντικειμένων τα οποία εισέρχονται στη ζώνη της αντισταθμισμένης βαρύτητας.
Βασιζόμενος σε αυτή την ανακάλυψη, ο συγγραφέας χρησιμοποίησε βιονικές αρχές για να σχεδιάσει και να διαμορφώσει μία πλατφόρμα αντιβαρύτητας που θα προοριζόταν για πηδαλιοχούμενες πτήσεις ταχύτητας μέχρι και 25χιλ/το λεπτό. Από το 1991-1992 χρησιμοποίησε αυτή την κατασκευή σαν μέσο γρήγορων μετακινήσεων."

περισσότερα στο terra papers 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου