Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Γρήγορος ανεφοδιασμός με ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Όταν κάνεις το μυαλό σου να είναι ΣΙΓΟΥΡΟ σε σένα αντί να σε αμφισβητεί, οι πράξεις σου αρχίζουν να συμβαδίζουν με τις πεποιθήσεις σου.
Η δημιουργική ικανότητά σου αρχίζει να γεννά πρωτότυπες ιδέες.

Οι άλλοι άνθρωποι αρχίζουν να είναι Βέβαιοι για σένα γι αυτά που εσύ είσαι Βέβαιος για τον εαυτό σου.

Το εισόδημά σου αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις πεποιθήσεις σου.


Εάν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου με περισσότερα έσοδα, είναι επειδή οι παραγωγικές ικανότητές σου προσπα­θούν να τραβήξουν την προσοχή σου.


Μην επιτρέπεις στις αμ­φιβολίες σου να συνεχίζουν να «ληστεύουν» τις δυνατότητές σου. Βεβαιώσου ότι διαθέτεις ό,τι χρειάζεται για να κάνεις το μέλλον σου καλύτερο. Τι βλέπεις; Τι μπορείς να φανταστείς; Δώσε μεγάλη προσοχή σε αυτά που φαντάζεσαι, γιατί είναι ένδειξη αυτών που μπορείς να καταφέρεις. Η Βεβαιότητα στον ε­αυτό σου είναι η Ενέργεια που χρειάζονται οι δυνατότητές σου για να σε μεταφέρουν σε αυτά που φαντάζεσαι.

Γρήγορος ανεφοδιασμός με Σιγουριά

> Η πιο σημαντική πώληση στη ζωή είναι να πουλήσεις τον εαυ­τό σου, στον εαυτό σου.

> Οι εξωτερικές συνθήκες της ζωής ενός ανθρώπου απεικονίζουν πάντα τις εσωτερικές πεποιθήσεις του.

> Από τη στιγμή που θα αποκτήσεις αυτογνωσία, δεν υπάρχουν όρια, από τη στιγμή που θα αρχίσεις να αμφιβάλλεις, δεν υ­πάρχει χώρος για τίποτε άλλο.

> Εάν είσαι βέβαιος ότι μπορείς, κατά πάσα πιθανότητα μπορείς. Εάν είσαι βέβαιος ότι δεν μπορείς, τότε σίγουρα δεν μπορείς.

> Η Βεβαιότητα είναι σαν τον διακόπτη που εκτοξεύει τον πύραυλο.

> Οι άνθρωποι συνήθως γίνονται αυτό που είναι βέβαιοι ό,τι είναι. Εάν είμαι βέβαιος ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, γίνομαι ανίκανος να το κάνω. Όμως, εάν είμαι βέβαιος ότι μπορώ, τότε αποκτώ την ικανότητα να το κάνω, έστω κι αν δεν την είχα από την αρχή.

> Ό,τι βρίσκεται πίσω μας και μπροστά μας, δεν συγκρίνεται με ό,τι βρίσκεται μέσα μας.

> Επιμονή δεν είναι μόνο η προθυμία για σκληρή εργασία, είναι παράλληλα και η προθυμία να μη χάσουμε την Βεβαιότητα στον εαυτό.

> Μέσα μας έχουμε αυτή τη στιγμή τη δύναμη να κάνουμε πράγμα­τα που δεν θα τολμούσαμε ποτέ καν να ονειρευτούμε. Όμως, η δύναμη αυτή απελευθερώνεται μόνο όταν αλλάξουμε τις πεποι­θήσεις μας.

> Για να προοδεύσεις πρέπει να έχεις βεβαιότητα στον εαυτό σου, να είσαι σίγουρος για τις πεποιθήσεις σου και να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να τις πραγματοποιήσεις και να τις αλλάξεις αν χρειαστεί.

> Οι άνθρωποι βλάπτουν τους άλλους με τις πράξεις τους και τον εαυτό τους με τις σκέψεις τους.

> Να αυτοσαρκάζεστε, αλλά ποτέ να μη στρέφετε τις αμφιβολίες σας κατά του εαυτού σας. Να έχετε θάρρος. Όταν αναχωρείτε για ξένους τόπους, να μην αφήνετε κανένα κομμάτι του εαυτού σας στην ασφάλεια της ακτής. Τολμήστε να μπείτε μέσα στην ανεξερεύνητη περιοχή.

> Οι πεποιθήσεις είναι πιο επικίνδυνοι εχθροί της αλήθειας από τα ψέματα.

> Σοφία είναι ένα μέρος που συναντιόνται η αμφιβολία και η σιγουριά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου