Τρίτη 16 Απριλίου 2013

27 και 28 Απριλιου διοργανώνουμε ποδηλατοβόλτα και κατάβαση rafting

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλιου θα διοργανώσουμε ποδηλατοβόλτα και κατάβαση rafting στον Ασπροπόταμο!!

Θα γνωρίσουμε μοναδικές φυσικές ομορφιές του ορεινού όγκου της περιοχής πραγματοποιώντας ποδηλατικές διαδρομές και θα κάνουμε rafting σε ένα από τα ομορφότερα και καθαρότερα ποτάμια της Ελλάδος!!!

Οι ιδανικές συνθήκες στην περιοχή την εποχή αυτή, μας δίνουν την δυνατότητα για μια εντυπωσιακή κατάβαση σ' αυτό το ορεινό ποτάμι με τα πεντακάθαρα νερά στην Πίνδο.

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4
Αναχώρηση το πρωί από Θεσσαλονίκη στις 7.00 π.μ. με προορισμό την περιοχή Τρία Ποτάμια. [Χαρακτηριστική τοποθεσία της περιοχής του Ασπροποτάμου. Σ’ αυτό το σημείο ενώνονται το Κρανιώτικο ρέμα με το Ασπρόρεμα, για να σχηματιστεί ο Ασπροπόταμος (Αχελώος)] κοντά στο χωριό Πολυθέα.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια με τα ποδήλατα μας [όσοι έχουν], θα κάνουμε βόλτα στη γύρω περιοχή μέσα σε ένα τοπίο πανέμορφο από πευκόδασος!

Για όσους δεν κάνουν ποδήλατο έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε στην περιοχή.

Βραδινό φαγητό σε ταβερνάκι της περιοχής .

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/4
Πρωινό. Αναχώρηση στις 11.00 για να κάνουμε rafting στον Ασπροπόταμο.
Η διαδρομή μέσα σε μαγευτικό φυσικό περιβάλλον με δάση που κατεβαίνουν μέχρι τις όχθες. Το μικρό βάθος του ποταμού, τα πολλά βράχια και οι συχνές στροφές δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια συναρπαστική κατάβαση 2ου-3ου βαθμού δυσκολίας.

Ώρες κατάβασης 2-3 ανάλογα με τη στάθμη του νερού.
Επιστροφή στη βάση μας, ξεκούραση-καφές ,και αναχωρούμε για το χωριό Καστανιά! Στάση για φαγητό και βόλτα στην περιοχή και το απόγευμα ξεκινάμε την επιστροφή μας για Θεσσαλονίκη. 


ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ MINI BUS είναι 120 ευρώ και περιλαμβάνει, τη μεταφορά από Θεσ/νίκη και επιστροφή,την διαμονή με πρωινό στο Ηotel Πύργος Μαντάνια http://www.mantania.gr/,την κατάβαση του rafting με πιστοποιημένους οδηγούς, στολές νεοπρέν και τη συνοδεία της εκδρομής.

Για όσους έρθουν με δικό τους αυτοκίνητο το κόστος είναι 80 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο email: steltsia@gmailcom ή στο τηλ: 6977307502 κυρ. Στέλιο Τσιαλίκη.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ GR 53 01407000 7000 0234 0000434 ALFA BANK..[ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΑΛΙΚΗΣ]

Y.Γ.
Μπορείτε να φτάσετε εκεί ακολουθώντας τη διαδρομή Τρίκαλα-Πύλη-Περτούλι ή τη διαδρομή Τρίκαλα- Καλαμπάκα - Καστανιά.

Πρέπει να έχετε μαζί σας μαγιό, πετσέτα και δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα βραχούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου