Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Το Kindle Fire HD ανοίγει τα φτερά του στον κόσμο

Καλώντας σε συνεργασία δημιουργούς και προγραμματιστές από ολόκληρο τον κόσμο, η Amazon έκανε γνωστή την πρόθεσή της να ανοίξει την online πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών της σε άλλες 200 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Σύντομα προσβάσιμο και από την Ελλάδα το Appstore της Amazon
«Ακόμη και από την Παπούα Νέα Γουινέα και το Βατικανό το Appstore θα είναι προσβάσιμο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση προς το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ο χρονικός ορίζοντας  για το παγκόσμιο λανσάρισμα του Amazon Appstore εκτείνεται «μέσα στους επόμενους μήνες». Παράλληλα, πιθανολογείται ότι θα είναι  δυνατή η απευθείας αποστολή του 7ιντσου Kindle Fire HD σε περισσότερες χώρες –αν κάποιος δοκιμάσει να παραγγείλει σήμερα την ταμπλέτα της Amazon (με την προσαρμοσμένη έκδοση του Android), για παράδειγμα από το αγγλικό ή το γερμανικό κατάστημα, θα ενημερωθεί ότι δεν είναι δυνατή η αποστολή της στην Ελλάδα. Η εξέλιξη αυτή θα εντείνει περαιτέρω τον ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη κατηγορία φορητών συσκευών, όπου πρωταγωνιστούν επίσης το iPad mini της Apple και το Nexus 7 της Google.

Προς το παρόν η πρόσβαση στο online κατάστημα εφαρμογών της Amazon είναι δυνατή μέσω ΗΠΑ, Ιαπωνίας, Βρετανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου