Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Playstation 4

Η έλευση του Playstation 4
Θα διαθέτει νέο hardware για καλύτερα γραφικά και δυνατότητες διασύνδεσης με social media.

Eντείνεται ο ανταγωνισμός στις κονσόλες ηλεκτρονικών παιχνιδιών, καθώς η Sony ανακοίνωσε, σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, την επικείμενη έλευση του Playstation 4.

Η νέα κονσόλα θα διαθέτει ολοκαίνουριο hardware, για καλύτερα γραφικά, καθώς και δυνατότητες διασύνδεσης με τα social media- δίνοντας τη δυνατότητα διαμοιρασμού/ κοινοποίησης βίντεο που έχουν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια παιχνιδιών. Θα διαδεχθεί το Playstation 3, που κυκλοφόρησε το 2006 και έχει πουλήσει 75 εκατομμύρια κομμάτια, και θα σταθεί απέναντι σε άλλους πολυαναμενόμενους «γίγαντες» του χώρου, όπως το νέο Xbox της Microsoft και το Wii U της Nintendo.

Η Sony επίσης επιβεβαίωσε ότι το PS4 θα ξεκινήσει την πορεία του με ένα μεγάλο ατού: το «Destiny», ένα πρωτοποριακό παιχνίδι της κατηγορίας των first person shooters, από τη Bungie, δημιουργό της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς Halo, που αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους της επιτυχούς πορείας του Xbox. Η εταιρεία χαρακτηρίζει το PS4 ως ένα υπερενισχυμένο PC, καθώς η αρχιτεκτονική του θυμίζει αυτήν των περισσότερων desktop υπολογιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου