Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Γνωρίστε το HDC One,κλώνο του HTC One.


Το HTC One που παρουσιάστηκε μερικές εβδομάδες νωρίτερα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την εταιρία HDC,
η οποία θέλησε να δημιουργήσει ένα πιστό αντίγραφο-κλώνο του δημοφιλούς μοντέλου της HTC και έτσι έπραξε αφού η συσκευή ονομάζεται HDC One και το κόστος της για να το αποκτήσει κάποιος ανέρχεται στα 160 δολάρια, σχεδόν πιο κάτω ακόμη και από το μισό της αρχικής τιμής του κορυφαίου smartphone της HTC.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια απομίμηση, το HDC δεν παύει να προσφέρει ένα σύνολο αξιοπρεπή χαρακτηριστικών αν συνυπολογίσει κανείς και την χαμηλή του τιμολόγηση, καθιστώντας το ως μια ιδιαίτερα οικονομική και ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει μια συσκευή με όμορφο σχεδιασμό χωρίς να ξοδευτεί. Να σημειωθεί πως η συσκευή έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου στην αγορά της Κίνας.

Τώρα όσον αφορά τον σχεδιασμό της μπορεί να παρουσιάζει μεγάλη ομοιότητα εξωτερικά με το HTC One, αλλά στην περίπτωση του HDC One αντί για αλουμινένιο πλαίσιο με κατασκευή zerogap, έχει επιλεχθεί ένας τύπος πλαστικού που πλαισιώνει την συσκευή. Όπως και να χει τα υπόλοιπα στοιχεία εμφανισιακά είναι ακριβώς τα ίδια με το HTC One, όπως η θέση των ηχείων, το πλήκτρο on/off κτλ.

Σε αντίθεση πάντως με το HTC One, το smartphone των Κινέζων διαθέτει οθόνη ποιότητας 720p, επεξεργαστή quad-core της MediaTek στο 1.2GHz και μνήμη RAM 1GB, ενώ φυσικά απουσιάζει και η ενσωματωμένη UltraPixel κάμερα που είναι και ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του HTC One. Για την λήψη εικόνων υπάρχει μια κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής των 8MP ενώ εμπρός έχει τοποθετηθεί μια μικρότερη ψηφιακή κάμερα των 2MP. H μπαταρία του έχει μικρή χωρητικότητα αγγίζοντας μόλις τα 1700mAh, οπότε οι χρήστες του θα πρέπει να το φορτίζουν πιο συχνά. Η έκδοση λειτουργικού που επιλέχθηκε είναι το Android 4.2 Jelly Bean.

by pestanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου