Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η Google συγχωνεύει τον αποθηκευτικό χώρο του Drive με το Gmail

Η Google σήμερα ενοποίησε τα αποθηκευτικά όρια χρήσης για τις υπηρεσίες Gmail και Google Drive, δίνοντας στους χρήστες δωρεάν 15GB ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες.

Πλέον αντί να έχετε όριο 10GB στο Gmail σας και άλλα 5GB στο Google Drive και τον λογαριασμό σας Google+ , θα έχετε συνολικά 15GB κοινόχρηστα για όλες τις υπηρεσίες.

Σύμφωνα με δημοσίευση στο blog της Google : «Με το νέο ενοποιημένο αποθηκευτικό χώρο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με το πόσα δεδομένα αποθηκεύετε και που, για παράδειγμα, ίσως κάνετε μεγάλη χρήση του Gmail αλλά δεν χρησιμοποιείτε τις φωτογραφίες στο Google+, ή κοντεύετε να εξαντλήσετε τον χώρο στο Google Drive αλλά χρησιμοποιούσατε μόνο 2GB στο Gmail. Τώρα ποια δεν έχει σημασία, γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο, όπως εσείς θέλετε.»

Για την καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με τα δεδομένα των λογαριασμών σας ανάμεσα στα προϊόντα της εταιρείας, η Google θα ενημερώσει την σελίδα του Google Drive, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες σας, μέσω ενός ευανάγνωστου διαγράμματος πίτας (pie-chart).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου